KOM DEZE ZOMER NAAR HET INFOPAVILJOEN!

Om de start van Waterzande aan te kondigen, nodigen we jullie graag uit om het project te komen ontdekken in levende lijve. Op de plaats waar de bouw zal starten, komt een prachtig infopaviljoen waar je als eerste de beelden en plannen kan ontdekken. Markeer het in je agenda!

Op 2 juli lanceren we Waterzande met een interactief infopaviljoen. Ontdek als eerste de beelden en het masterplan, neem een foldertje mee en neem deel aan een actieve fietstocht of ontspannende wandeling door het prachtige Perkpolder.

Waterzande wordt dé plek, waarbij beleving en rustig ‘aarden’ belangrijke ingrediënten zijn. De natuurelementen wind, water en aarde spelen daarin een doorslaggevende rol. Waterzande wordt een thuisbasis voor bewoners, een geliefde plek voor buurtbewoners van de nabije dorpen en voor de toeristen, waar even ontsnappen in stilte of participeren aan één van de uiteenlopende activiteiten centraal staat.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Het infopaviljoen staat op de site van Waterzande van 2 juli tem 30 september.

Adres: Rijksweg 60, Perkpolder, Nederland.

Voorlopig zijn we enkel open op afspraak.
Bel naar +32 472 89 60 18 om een afspraak te maken.

Maak een
afspraak
Share via
Copy link
Powered by Social Snap