page loader

Blog

06/07/2021

5x zomer in Waterzande

Heerlijk, de zomer die eindelijk voor de deur staat. De zilte zeelucht, een duik in het water, een aperitiefje onder vrienden. Waterzande heeft het allemaal. Ontdek in deze blogpost vijf leuke idee├źn voor een onvergetelijke zomerdag in de omgeving van Waterzande.

1. Zonnebaden aan Perkpolder strand 

Perkpolder heeft een fijn strandje aan de Westerschelde vlakbij Waterzande. Het strand is heel geliefd bij de lokale bevolking en een hemelse plek om te zonnebaden op een warme zomerdag. Kleine tip: het is aangeraden om waterschoenen te dragen als je wil zwemmen. 

Perkpolder strand, Zeedijk, 4588 RG Walsoorden, Nederland

2. Wandel- en fietsroutes

Zeeuws-Vlaanderen is een walhalla voor liefhebbers van lange fiets- en wandeltochten. De natuur is er prachtig en je kan er tal van vogels spotten. In het infopaviljoen van Waterzande vind je een leuke fiets- en wandelroute die je meeneemt op ontdekking tussen de polders en de dijken van Waterzande.

De flyers zijn af te halen in het infopaviljoen van Waterzande. Het infopaviljoen staat op de site van Waterzande van 2 juli t.e.m. 30 september.

Adres: Rijksweg 60, Walsoorden, Nederland.
Voorlopig zijn we enkel open op afspraak. Bel naar +32 472 89 60 18 om een afspraak te maken.

3. Huur een E-scooter bij CB E-fatbike

Ontdek het Oost-Zeeuws-Vlaamse landschap tijdens een gezellig dagje uit met een E-scooter. Bij CB E-fatbike bieden ze een leuk alternatief op fietsen waarbij je toch optimaal geniet van de rust en de ruimte van het prachtige landschap. Bovendien zijn de E-scooters geruisloos en 100% elektrisch waardoor de dieren in de vrije natuur niet gestoord worden en jij alle geluiden in je kan opnemen. Reserveren is aangeraden. 

CB E-fatbike, Perkpolderhaven 4A, 4588 RB Walsoorden, Nederland

5. Het Verdronken Land van Saeftinghe

Het Verdronken Land van Saeftinghe is het grootste brakwaterschor van West-Europa en ligt ten oosten van Waterzande, waar de Schelde uitmondt in de Westerschelde. Dit uitgestrekte natuurgebied is een samenspel van land en water en een hemelrijk voor honderden soorten vogels. Het gebied heeft tevens een rijke geschiedenis, waarover de gidsen je maar al te graag vertellen.

Het Verdronken Land van Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw Namen, Nederland

5. Bar Goed

Bar Goed is een populaire bar waar je uitstekend kan genieten van een lekker drankje, hapje en een weids zicht op de Westerschelde. Instant vakantiegevoel. Begonnen als pop-up is Bar Goed na zes jaar een vaste waarde geworden in de omgeving van Waterzande. Deze zomer gaan ze noodgedwongen festival style, nadat door een brand het hoofdgebouw werd vernield. Na een snelle heropbouw kan je er ontspannen in de lounge areas met een bordje kibbeling of een vegan burger aan je zijde. Heerlijk genieten.

Bar Goed, Perkpolderhaven 6, 4588 RB Walsoorden, Nederland

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief om verder op de hoogte te blijven!

PRE-REGISTER NOW

Be the first to discover an exceptional relaxed outdoor
& living experience at Waterzande