DIT IS NIET ALLEEN EEN PLEK OM THUIS TE KOMEN

HET IS EEN OMGEVING OM UIT TE WAAIEN

OM JE VRIENDEN TE ONTMOETEN

OM JE GRENZEN TE VERLEGGEN

OM TE KLINKEN OP HET LEVEN

OM TE LEVEN NAAST EN MET HET WATER

MARKET HALL

Dankzij de spectaculaire architectuur met veel natuurlijk houtwerk en lichtinval, spot je dit multifunctionele bouwwerk meteen. Het is een spil van het leven in Waterzande, of je er nu buren ontmoet bij een hapje en drankje of een winkel bezoekt. Dit is een plek voor unieke momenten en ontmoetingen.

Jachthaven

Er gaat niets boven de vrijheid die je voelt wanneer je je schip geleidt door het wilde water. Waterzande is de ideale uitvalsbasis voor zeilfanaten die graag de Westerschelde verkennen.
Een volledig nieuw havengebied ziet hier het levenslicht. Hier vind je alle mogelijke havengebonden services zoals een havenwinkel.
En in de jachthaven zelf strijk je neer bij een van de restaurants en cafeetjes met zicht op de boten.

Natuur

In 2015 werd 75 hectare in dit gebied officieel omgedoopt tot natuurreservaat, onderhevig aan de invloed van het zilte water. De fauna en flora is enig in zijn soort, dankzij de bijzondere combinatie van factoren. Het natuurdomein zorgt voor een mooi evenwicht met de natuur en een zone van stilte en rust in deze unieke omgeving. Strek de benen, dompel jezelf onder in de prachtige natuur en spot bijzondere watervogels en andere dieren.

Strand

Hier geniet je nog van het authentieke strandgevoel. Het water heeft een bijzondere aantrekkingskracht … Of je nu wil luieren op het zand, een stukje wil joggen langs het water of even alles wil vergeten tijdens een ontspannende strandwandeling, hier kom je thuis op een wonderlijk mooie plek, waar water en wind het tempo bepalen.

Watersport

Dit is de uitgelezen omgeving om aan watersport te doen. Verleg je grenzen op het water en geniet van de pure kracht van de natuur. Hier word je één met je zintuigen en de wereld om je heen. Waterzande voorziet watersportactiviteiten met een groen landschap en de Westerschelde als uniek decor.

Bar & restaurant

Aan de oever van de Westerschelde mag het niet verbazen dat je kan smullen van het lekkerste wat de zee te bieden heeft. De trots van Zeeland verschijnt hier meteen op je bord. 

Maak een
afspraak