rust en beleving

Een compact dorp

Het nieuw ontworpen stranddorp aan de Zeedijk bestaat uit een groot buurtplein met 200 residenties, een wandelpromenade, een mooi strand en een beach club. De vorige plannen vermeldden de komst van een golfterrein maar dat komt er dus niet. Wel wordt er ingezet op een omvangrijk natuur-agrarisch en recreatief landschap, met velden, wandel- en fietspaden, vijvers en een vogelkijkhut.

Waterzande wordt een dorp, met een hoog potentieel om een echte gemeenschap te creëren, waar iedereen zich thuis voelt.

Een thuisbasis voor bewoners, een geliefde plek voor buurtbewoners

Waterzande staat gelijk aan een uitstekende levenskwaliteit, waar rust en stilte hand in hand gaan met aangenaam beleven. De elementen wind, water en natuur spelen daarin een doorslaggevende rol. Waterzande wordt een geliefde thuisbasis voor bewoners in een omvangrijk groen landschap. Een prachtige plek waar ook buurtbewoners uit nabije dorpen en passanten even kunnen ontsnappen aan de drukte. Een oase van groen. Een eenheid met water.

Hoge levenskwaliteit in een groen landschap en de Westerschelde als uniek decor

Te midden van al deze natuurpracht creëren we een volledig nieuw woongebied waar altijd iets te beleven valt. De aanwezigheid van de jachthaven, diverse toeristische attracties , sportactiviteiten en horecazaken in de buurt maken je verblijf telkens weer verrassend en bijzonder.

Hier beleef je de kust en de polders als nooit tevoren.
Maak een
afspraak